ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Yπόγειος πόλεμος για τη Διεύθυνση Ραδιοφωνίας

Εληξε η προθεσμία και κατατέθηκαν οι αιτήσεις για τη θέση του διευθυντή ραδιοφωνίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής που θα εξεταστούν από το ΔΣ της ΕΡΤ τις επόμενες μέρες.
Οι αιτήσεις δεν είναι μόνο τρεις αλλά περισσότερες (γύρω στις 7-8) αλλά τα τρία, ας πούμε φαβορί είναι η Μαρία Κοζάκου, ο Φώτης Απέργης και ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος. Οπως αναφέρει..
το e-tetRadio ήδη διεξάγεται ένας υπόγειος πόλεμος, όχι όμως από τους τρεις υποψήφιους που έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά σε άλλα επίπεδα. Πιο υψηλό και πολιτικό.
Είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε πως η Διεύθυνση Ραδιοφωνίας ασχολείται βασικά μόνο με τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΑ, Δεύτερο, Τρίτο Πρόγραμμα και Kosmos FM.
Στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών, «περιλαμβάνονται η παραγωγή και εκμετάλλευση προγραμμάτων ηχητικού περιεχομένου και ειδικότερα ενημερωτικών, μουσικών, ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών, για όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ, εξαιρουμένων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών προγραμμάτων. Επίσης, η εποπτεία, ως προς τα μουσικά προγράμματα και τις (μη ενημερωτικές) πολιτιστικές εκπομπές, όλων των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ, (Α΄ Πρόγραμμα, ΕΡΑ Σπορ, Φωνή της Ελλάδας και Περιφερειακοί Σταθμοί)». - πηγή: e-tetradio