ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η μοναχική συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου

Από τις μουσικές συνήθειες που γεννήθηκαν κατά την καραντίνα ξεχωρίζει η σειρά διαδικτυακών συναυλιών με δημοφιλείς καλλιτέχνες που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το Σάββατο 20 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, τη σκυτάλη θα πάρει ο Διονύσης Σαββόπουλος. Μόνος επί σκηνής, στον Θόλο, την ιδιαίτερη εγκατάσταση του ΚΠΙΣΝ, ο γνωστός τραγουδοποιός..
θα παρουσιάσει ένα προγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την μουσική διαδρομή του η οποία μετρά πέντε δεκαετίες.
Πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό μόνο του επί σκηνής, με τη συνοδεία της κιθάρας του. Ο Σαββόπουλος θα ερμηνεύσει τραγούδια που θα ακουστούν σήμερα όπως πριν 50 χρόνια, πιο επίκαιρα από ποτέ, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο .
Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/savvopoulos καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook τo Σάββατο 20/06 στις 21.00.