ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Εξώδικο Βαξεβάνη για τον αποκλεισμό από την καμπάνια

Με εξώδικο απάντησαν Documento, Documentonews και Κουτί της Πανδώρας στην εταιρεία που μοίρασε το χρήμα, και απέκλεισε και τα τρία Μέσα από την πανάκριβη καμπάνια για τον κορονοιό.
Σύμφωνα άλλωστε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο , Στέλιο Πέτσα, η εταιρεία «INITIATIVE MEDIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που..
ανέλαβε «το έργο» είναι υπεύθυνη για το μοίρασμα της διαφήμισης στα Μέσα άρα και για τον απόλυτο αποκλεισμό όλων των Μέσων που φέρουν την σφραγίδα των ανεπιθύμητων στην Κυβέρνηση, Κώστα Βαξεβάνη, και της δημοσιογραφικής ομάδας του.
Όπως τονίζεται στην κατακλείδα του εξωδίκου «σε μία δημοκρατική πολιτεία ουδείς επιτρέπεται να δρα ανεξέλεγκτος και να χρησιμοποιεί τη δημόσια υγεία ως πρόσχημα για την αδιαφανή διαχείριση και διανομή κρατικού χρήματος εν κρυπτώ και κατά το δοκούν».
Επειδή οι λοιπόν οι πράξεις και παραλείψεις των υπευθύνων της εταιρείας ως φυσικών αυτουργών και των εντολέων της, δηλαδή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ως ηθικών αυτουργών προκαλούν τη γενική κατάκριση και την αγανάκτηση του κοινωνικού συνόλου, ενώ ταυτοχρόνως παραβιάζουν ρητές διατάξεις του ισχύοντος δικαίου, η συνέχεια θα γραφτεί, από την ελληνική Δικαιοσύνη ,αστική και ποινική. - πηγή: documentonews