ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ούτε το όνομά του...

Πάει κι αυτός. Κόπηκε. Οικονόμου και Αναστασοπούλου προανήγγειλαν τον αποκλεισμό του από την εκπομπή τους, για... ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ο Φοίβος Κλαυδιανός ήταν μόνος του, απέναντι σε τέσσερις: Τον υπουργό της κυβέρνησης Αδωνη, τον (New Democracy) Μπάμπη Παπαπαναγιώτου,..
τον -οπως τον έχουν κατηγορήσει - εκτελούντα χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Οικονόμου, και την -πριμο σεκόντο- Μαρία Αναστασοπούλου.
Παρά την άνιση αυτή σύνθεση, όταν ο Κλαυδιανός τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, λέγοντας, πως, τον διακόπτουν συνεχώς, όταν πάει να στριμώξει τον υπουργό, άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί.
Απαράδεκτο! Τι είναι αυτά! Εδώ, σ' αυτή την εκπομπή πρέπει να σέβεσαι τον καλεσμένο, τον παρουσιαστή, την παρουσιάστρια. Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.
Χαμογελούσε χαιρέκακα ο Αδωνις. Σιγοντάριζε πανευτυχής ο Παπαπαναγιώτου. Και ο Φοίβος Κλαυδιανός -που είναι γνωστός τοις πάσι, για το ήθος και την ευγένεια του- δεν μπόρεσε στην συνέχεια και μέχρι να κοπεί βίαια από το πλάνο, να πει ούτε το όνομα του...
- από το nonews-news