ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο Χαρδαλιάς έκανε μήνυση για το μπουγέλο

Στην Εισαγγελία θα οδηγηθεί τη Τετάρτη η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία μπουγέλωσε σήμερα, τον Νίκο Χαρδαλιά. Η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε. εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό η οποία προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο κ. Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην της «χαριστεί» λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η ραδιοφωνική παραγωγός θα περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.
Πηγή: thestival.gr