ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Φαγητό ξανά, και ξανά, ζεσταμένο

Διαβάζεις σε σάιτ, ένα από αυτά που θέλουν να είναι σοβαρά και κάνει προσπάθεια να ανέβει: «Επίθεση με βιτριόλι: Τι ήταν αυτό που "πρόδωσε" τη δράστιδα». Πώς ερμηνεύεται αυτό; Ότι αφού η γυναίκα «προδόθηκε» σημαίνει ότι βρέθηκε, την έπιασαν, είναι –επιτέλους– στα χέρια της αστυνομίας. Δεν γράφει ο τίτλος «Τι ήταν αυτό που την προδίδει», για να εννοήσει ότι η υπόθεση είναι σε..
εξέλιξη, αλλά ότι ένα λάθος την «πρόδωσε», δηλαδή για να υπονοήσει κάτι που συντελέστηκε, που είναι δεδομένο.
Πατάς το λινκ, σου παίρνουν το κλικ, διαβάζεις, και νιώθεις αφελής που για ακόμα μια φορά παγιδεύτηκες από έναν (όχι έξυπνο, αλλά) πονηρό τίτλο. Το λάθος που «πρόδωσε» τη δράστιδα ήταν ότι – όπως δημοσίευσε το Βήμα (με συνοδεία σκίτσου)– φορούσε ρούχα βαριά σε σχέση με την υψηλή θερμοκρασία της ημέρας που έγινε η επίθεση.
Κατά τα άλλα, το θέμα, επειδή είναι πιασάρικο, συντηρείται από τα Μέσα με αναμασήματα και υποσχέσεις ότι σφίγγει ο κλοιός και επίκειται η σύλληψη. Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 30-31 Μαΐου, είχε αναγγελθεί από κανάλια, ως το πλέον καθοριστικό διήμερο, γιατί τότε αναμένονταν τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις. Πέρασε από τότε μια εβδομάδα και σιτίζεται ακόμα το πεινασμένο κοινό με φαγητό που ζεσταίνεται και ξαναζεσταίνεται συνεχώς.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εδώ που τα λέμε τα κανάλια έχουν και το δίκιο τους που συντηρούν το θέμα, καθώς από μόνο του είναι συγκλονιστικό. Αν παράλειπαν για μια μέρα να κάνουν κάποια αναφορά, κάτι θα έλειπε από το μενού των τηλεθεατών. Χώρια που το είδος που ευδοκιμεί στην εποχή μας, οι συνωμοσιολόγοι, μπορεί να μιλούσαν για κουκούλωμα.

- από το harddog