ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει

Καλοκαίρι χωρίς «Ταράτσα» γίνεται; Δεν γίνεται...
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή του Οδυσσέα Ιωάννου, αποκάλυψε ότι η Ταράτσα του επιστρέφει, στο θέατρο Άλσος.
«Λίγο μετά το lockdown, εκεί που ήμασταν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα, ήρθαν οι συνεργάτες σπίτι και είπαμε πως αν δεν κάνουμε έστω και λίγη Ταράτσα φέτος, δεν θα την..
κάνουμε ποτέ», αποκάλυψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.
«Θα γίνει στο Αλσος, που έχει χωρητικότητα 2.000 ατόμων, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, με τα τραπεζάκια στις επιβεβλημένες αποστάσεις. Ηδη βρεθήκαμε με τον Θανάση Αλευρά και μας ήρθαν άπειρες ιδέες για νούμερα, σχόλια και τελικά για θεραπεία. Κάναμε ανακοινώσεις τύπου Τσιόδρα - Χαρδαλιά, ή λέγαμε πως θα ζούσαν τον εγκλεισμό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και η Βίκυ Φλέσσα, ή ακόμα πως θα είναι η τελετή έναρξης του 2021. Το τρέιλερ θα βγει μέσα στην εβδομάδα. Η Νατάσσα Μποφίλου είναι η πρώτη προσκεκλημένη, οι Χατζηφραγκέττα έχουν πει το ναι και έπονται άλλοι».
- διαβάστε περισσότερα στο loaded.gr ΕΔΩ