ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο γιός του κι ο βιογράφος

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!
Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!.. Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει το καλό λαϊκό τραγούδι.
Οι δρόμοι του Γιώργου Μαργαρίτη συναντιούνται με τους δρόμους του μπουζουκιού και μας οδηγούν σε μια γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδι και ιστορίες από την πορεία του αγαπημένου ερμηνευτή, από τον ίδιο αλλά και από τον βιογράφο του, Κώστα Μπαλαχούτη.
Πορεία που έφερε σε αναπάντεχες συνεργασίες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Μιμή Ντενίση, ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Φάνης Μουρατίδης, μοιράζονται στην κάμερα της εκπομπής μερικές απ' αυτές τις στιγμές.
Μαζί μας και η Σοφία Παπάζογλου, η οποία με τη χαρακτηριστική φωνή της έδωσε το δικό της χρώμα στη βραδιά.
Στην παρέα και ο μελετητής της ελληνικής μουσικής ιστορίας, Γιώργος Τσάμπρας.
Η νέα γενιά ακολουθεί τα παλιά μονοπάτια. Ο Σταν ερμηνεύει παλιά λαϊκά, ενώ μας χαρίζει ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο-έκπληξη, με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη για πρώτη φορά στο μικρόφωνο, μπροστά στον πατέρα του.
Ακόμη, μαζί μας η Χριστίνα Μηλιού, η Μελίνα Μακρή, η Κατερίνα Ευγενικού, η Φραντζέσκα Μιχαήλ, ο Πέτρος Σκάρος και η Μαρία Κορέλλι, όλοι σε μεγάλα κέφια, ξεσήκωσαν και ξεσηκώθηκαν!
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση