ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Ο Άδωνις κομμουνιστής, ο Πορτοσάλτε δημοσιογράφος!

Είναι πολλά αυτά που καταλογίζουμε σ' αυτή την κυβέρνηση εξαιτίας του οικονομικού και πολιτικού προγράμματός της: είναι νεοφιλελεύθερη, ξεχρεώνει γραμμάτια σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες, υποδαυλίζει τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, διαλύει την εργατική νομοθεσία προς όφελος των εργοδοτών, ψήφισε ένα περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο και άλλα πολλά ων ουκ έστιν αριθμός.
Όμως η κυβέρνηση φαίνεται..
ότι το βρήκε από εκεί που δεν το περίμενε: από τον πατριάρχη της στρατευμένης (στον νεοφιλελευθερισμό) δημοσιογραφίας: τον Άρη Πορτοσάλτε. Ο οποίος χωρίς ενδοιασμό και κυριολεκτικά μπροστά στα μούτρα του είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι συμμετέχει σε μια «κομμουνιστική κυβέρνηση» τύπου Κίνας ή Βόρειας Κορέας.

Ο λόγος που ο «συνάδελφος» εξανέστη και βγήκε από τα ρούχα του ήταν η ποινή κλεισίματος δύο μηνών και το πρόστιμο 20.000 σε επιχείρηση beach bar της Μυκόνου, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην ΚΥΑ για τα μέτρα τήρησης της «κοινωνικής αποστασιοποίησης» σε ανάλογες επιχειρήσεις.
Ο κ. Πορτοσάλτε καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης με τον υπουργό Ανάπτυξης (και ομοϊδεάτη του ως προς την οικονομική θεώρηση των πραγμάτων, δηλαδή ακραιφνή νεοφιλελεύθερο και λάτρη των μνημονίων) επιχειρηματολογούσε ότι μπορείς να επιβάλλεις πρόστιμο σε περιπτώσεις παραβίασης των περιοριστικών μέτρων, αλλά επ' ουδενί δεν κλείνεις μια επιχείρηση και μάλιστα της Μυκόνου! «Πολλώ δε μάλλον της Μυκόνου» ήταν η χαρακτηριστική έκφρασή του.
Επί χρόνια ο συγκεκριμένος «συνάδελφος» πλειοδοτούσε και ενέκρινε τις απολύσεις, τα κλεισίματα δημοσίων επιχειρήσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις και κάθε μέτρο κοινωνικής και οικονομικής βαρβαρότητας που επέβαλαν τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις. Ανήκε ουσιαστικά στο «κόμμα» του Άδωνι Γεωργιάδη «και εάν δεν υπήρχαν τα μνημόνια θα έπρεπε να τα εφεύρουμε», με υψηλόβαθμη θέση «αξιωματούχου» μαζί με τον «συνάδελφό» του και νυν βουλευτή της κομμουνιστικής κυβέρνησης, Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Και σήμερα ο καλός «δημοσιογράφος» κ. Πορτοσάλτε εξανίσταται επειδή εφαρμόστηκε ο νόμος σε ένα μπαρ της Μυκόνου. Σ' ένα μέρος που είναι γνωστό ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της φοροδιαφυγής με τα «πολιτιστικά στέκια» υψηλού επιπέδου που διαθέτει.
Ψαρρού, Φτελιά, Super Paradise, Παράγκα: τοπόσημα της διεθνούς κομμουνιστικής επανάστασης, απαλλοτρίωσης της περιουσίας του ταξικού εχθρού και αποκατάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης.Ο Άδωνις κομμουνιστής, ο Πορτοσάλτε δημοσιογράφος και η Ελλάδα χώρα του (ταξικού) σουρεαλισμού!
Έλεος!
Τ.Τ./ efsyn