ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η συζήτηση με τον Αλαφούζο διέρρευσε σε σάιτ συντάκτη του ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανάγγειλε, με την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου, την αποχώρησή του από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, για τον οποίο αναζητά αγοραστή έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Η αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνοδεύτηκε με βολές κατά πολλών (και κυρίως του επικεφαλής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου), μεταξύ των οποίων και..
ο Γιάννης Αλαφούζος.
Για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε ότι είχαν συνάντηση προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για έναν «ενιαίο Παναθηναϊκό», με ανάληψη των ευθυνών 50-50. Αυτό θα γινόταν στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Ενιαίος Παναθηναϊκός-Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό». Όμως, σύμφωνα με τον Δ. Γιαννακόπουλο «προτού προλάβω καλά-καλά να φύγω από το σημείο συνάντησης μας, όλη μας η συζήτηση είχε διαρρεύσει σε μίντια και συγκεκριμένα σε σάιτ δημοσιογράφου που δουλεύει στον ΣΚΑΪ». Ύστερα από αυτό, είπε, κατάλαβε «τι παιχνίδι παίζεται» και δεν επικοινώνησε ξανά με τον Γ. Αλαφούζο. Δήλωσε συγκεκριμένα:
«Κατάλαβα δηλαδή ότι ο Αλαφούζος θέλει ξεκάθαρα με το όποιο αγωνιστικό κόστος να ρίξει τα χρέη της ΠΑΕ στο μηδέν και να πουλήσει εν συνεχεία πανάκριβα… Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αλλά θα τον κρίνει και αυτόν η Παναθηναϊκή Ιστορία. Όπως όλους μας».