ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Από τη «μύγα» του debate στο Φόρουμ των Δελφών

Στο debate των πολιτικών αρχηγών τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαν ανέβει οι τόνοι με αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση Γιομπαζολιά σχετικά με το νόμο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.
"Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία , στην ανομία και στην αδικία. Δεν μπορεί κάποιοι υγιείς επιχειρηματίες να μην μπορούν να..
δανείζονται και να τηρούν τους νόμους και κάποιοι άλλοι να μην τηρούν τους νόμους και να δανείζονται. Πήραμε το κόστος και είχαμε το θάρρος να αψηφήσουμε τον πόλεμο που γίνεται από μερίδα ΜΜΕ ακριβώς γιατί ζητήσαμε να ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοιχτή δημοπράτηση ώστε να υπάρχουν άδειες..." είχε πει τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να σπεύσει να διακόψει η Όλγα Τρέμη, (εκπροσωπούσε βλέπετε το MEGA) και να ρωτήσει με ενοχλημένο ύφος: "Ποιοι είναι αυτοί;.."
"Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω κυρία Τρέμη. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;" της είπε αμέσως ο Τσίπρας για να απαντήσει η Τρέμη:
"Δεν έχω καμία μύγα. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις γιατί είμαστε εκπρόσωποι καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις".
Τώρα αν και στην Κουμουνδούρου θεωρούν «εχθρικό μέρος» το «Φόρουμ των Δελφών», επειδή η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει αποκτήσει «θεσμικό» χαρακτήρα και δεν μπορεί να απουσιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ η δημοσιογράφος με την οποία θα συζητήσει τις εξελίξεις θα είναι η Όλγα Τρέμη!
Παρότι η Τρέμη, από τότε που ήταν κεντρική παρουσιάστρια στο Mega, αποτελούσε «persona non grata» για την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρεθεί μαζί της στο «Φόρουμ των Δελφών» και να απαντήσει στις ερωτήσεις της.
Συμφωνα με σχετιή ανακοινωση λοιπον «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, σε συζήτηση με την δημοσιογράφο, Όλγα Τρέμη. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 11:25 π.μ».
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί...
- δείτε το βίντεο από το 1:40 και μετά