ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Λογοκρισία facebook

Χθες το απόγευμα τo facebook μπλόκαρε για 24 ώρες τον λογαριασμό του συνεργάτη της ΕφΣυν, δημοσιογράφου Αρη Χατζηστεφάνου, για ανάρτησή του την προηγούμενη εβδομάδα μιας σατιρικής φωτογραφίας σχετικά με το νέο κόμμα του υπόδικου ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη «Ελληνες ΓΤΠ».
Οπως πληροφορεί ο ίδιος, οι ελεγκτές του facebook στην Ελλάδα προειδοποίησαν τον.. Χατζηστεφάνου ότι αν υπάρξει και άλλο σχετικό περιστατικό οι ποινές θα είναι σκληρότερες!
Αντί να μπλοκάρει το πανίσχυρο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα πρόσφατα ρατσιστικά μηνύματα Τραμπ απειλεί αντιφασίστες δημοσιογράφους υπερασπιζόμενο ουσιαστικά έναν ναζιστή.
Εντελώς τυχαία ο συνάδελφος είχε γράψει πριν από λίγες μέρες και ένα αναλυτικό κείμενο με τίτλο «Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αποφασίζουν τι θα διαβάζουμε στο facebook».
Κ.ΖΑΦ. / EφΣυν

Δείτε σχετικά το κείμενο καταγγελίας: To Facebook μπλόκαρε το λογαριασμό μου γιατί κορόιδευα τον ναζιστή Κασιδιάρη – του Άρη Χατζηστεφάνου