ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Η Διγενή και ο νεοσσός της δημοσιογραφίας

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις που έρχονται από το μακρινό παρελθόν.Αναφερόμενος στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” στην οποία συμμετείχε με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου, το 1986, αποκάλυψε ότι όταν ο τελευταίος αποχώρησε,..
η Σεμίνα ήθελε να προτείνει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που ο ίδιος έμαθε τόσα χρόνια μετά κατά τη διάρκεια της εκπομπής!
"Θα σου αποκαλύψω κάτι. Ο Νάσος ήταν μαζί μας, αλλά μετά αποφάσισε να μην συνεχίσει και ψάχναμε να βρούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα ερχόταν μαζί μας. Και θέλαμε να είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός που δεν είχε κάνει καθόλου τηλεόραση την εποχή εκείνη. Η Σεμίνα Διγενή είχε στο μυαλό της ένα νέο παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα τότε στη δημοσιογραφία… Το όνομά του ήταν Νίκος Χατζηνικολάου".
"Πλάκα μου κάνεις; Δεν το ήξερα αυτό. Το μαθαίνω τώρα." ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος δεν είχε ιδέα..