ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Κούλογλου: Ας με έπαιρναν ένα τηλεφωνο...

Πιάνουν τόπο, απ΄ ότι φαίνεται, οι δύο συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, ώστε, τελικά, ο τελευταίος να άρει τις επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει και, μάλιστα, είχε συνοδεύσει με την “απειλή” για την ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του κόμματος (δείτε ΕΔΩ)..O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε τον ευρωβουλευτή την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ, όπως αποκαλύπτει ο “Μικροπολιτικός” της εφημερίδας “Τα Νέα” οι δυο τους συναντήθηκαν κατά το τριήμερο και στην Αίγινα, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια ανάπαυλα ξεκούρασης. Τα “Νέα” κάνουν λόγο για “μασάζ” στον ευρωβουλευτή ώστε να αποσοβηθεί το ενδεχόμενο αποχώρησης, κάτι που φαίνεται πως οριστικοποιείται.
Με δήλωσή του στο CNN Greece ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου δήλωσε:
«Δεν έχω καμία πρόθεση, ειδικά αυτή τη στιγμή, να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω πολιτικές διαφωνίες. Ούτε θέλω να βάλω εμπόδια στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια μεγάλη αριστερή και προοδευτική παράταξη.
Με τους συναδέλφους της ευρωκοινονοβουλευτικής ομάδας διαφωνήσαμε σχετικά με τη δήλωσή μου για την Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ’ ανάγκη και ηθικό.
Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια των οποίων ο συντάκτες αν τηρούσαν στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία θα μπορούσαν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μάθουν τι έχει συμβεί και τις προθέσεις μου. Δυστυχώς, στην Ελλάδα η δημοσιογραφία έχει απαξιωθεί πλήρως».