ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Όλοι για τον Μητσοτάκη δουλεύουν. Φίλοι και εχθροί!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ακόμα και εν αγνοία του η τύχη του δουλεύει. Γιατί το λέω αυτό; Εδώ και κάμποσο καιρό γίνεται μία προσπάθεια στο παρασκήνιο για τη δημιουργία ενός... νέου κόμματος. Στις σχετικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν πρώην υπουργοί, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί που προέρχονται από το «γαλάζιο» στρατόπεδο και βρίσκονται εκτός..
συστήματος Μητσοτάκη. Δεν σας λέω ονόματα, καθώς η προσπάθεια δεν πιστεύω πως θα προχωρήσει. Αλλά ακόμα και αν τα έβρισκαν και το... κόμμα γινόταν, μάλλον θα ήταν προς όφελος του Μητσοτάκη. Θα σας πω μόνο ένα στοιχείο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Οι συνομιλητές είναι στελέχη που αναδείχθηκαν και επί Καραμαλή και επί Σαμαρά και επί... Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ακόμα. Δεν είναι δηλαδή αυτό που λέμε ομοιογενής ομάδα. Γι’ αυτό σας λέω: όλοι για τον Μητσοτάκη δουλεύουν. Φίλοι και εχθροί.

Θεωρείο / Καθημερινή (07.06.20)