ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο πρώην, ο νυν και το «βαθύ λαρύγγι»

«Δεν ξέρω ποιος ακριβώς επιθετικός χαρακτηρισμός αρμόζει στους χειρισμούς του εν λόγω προσώπου που ντροπιάζει τον θεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου». Αυτό έγραψε ο πρώην,  Ευάγγελος Αντώναρος για τον νυν, Στέλιο Πέτσα με αφορμή την πολυσυζητημένη λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν την πίτα των 20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι / Μένουμε..
Ασφαλείς".
Ο Αντώναρος μάλιστα τόνισε ότι πρέπει «να μάθουμε ποιοι είναι οι διαχειριστές / δικαιούχοι όλων των ΜΜΕ που "(αντ)αμείφθηκαν" απο την κυβέρνηση. Ετσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το ποια πρόσωπα ακριβώς ωφελήθηκαν. Γιατί πρόσωπα εισέπραξαν τα χρήματα για την καμπάνια. Και θα έχουνε — σε μια τέτοια περίπτωση — μεγάλες εκπλήξεις. Οπως εκπλήξεις θα έχουμε — όπως μαθαίνω από "βαθύ λαρύγγι" που μου λέει πολλά — αν προσθέσουμε όλα τα ποσά που έχουν δοθεί — υποτίθεται. Η πρόσθεση αυτή μάλλον θα παρουσιάζει κάποια κενά!»