ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Κόντρα Πέτσα - Βαξεβάνη για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ

BINTEO

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του Open επιχείρησε να δικαιολογήσει το πώς δόθηκαν τα χρήματα από την καμπάνια των 20 εκατ. για το “Μένουμε Σπίτι” ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για τα ανύπαρκτα σάιτ.
Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πήρε μια δύσκολη και γρήγορη απόφαση..
σχετικά με την ενημέρωση για τα περιοριστικά μέτρα, δεν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα και είπε ότι δεν πήραν διαφήμιση μόνο τα Μέσα που διακινούσαν fake news και προκαλούσαν σύγχυση, υπονοώντας το Documento, το documentonews και το Κουτί της Πανδώρας.
Στην παρέμβαση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Δημήτρη Χατζηνικόλα, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο οποίος έδειξε το εξώφυλλο του Documento των αρχών Μαρτίου όπου αναδείκνυε τι έπρεπε να κάνουν οι πολίτες για την πανδημία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε υποστηρίζοντας ότι αυτή δεν αναγνώριζε την απειλή του κορονοϊού γιατί τον ανέφερε ως κοροδοϊό, μη καταλαβαίνοντας ότι η κριτική ήταν στις πρακτικές της κυβέρνησης και όχι σε αυτόν καθαυτό τον ιό. (δείτε μετά το 03:00)


Μετά την παρουσία στην εκπομπή του κυβερνητικού εκπροσώπου, έκανε και παρέμβαση ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης. Μάλιστα έγινε στο τέλος της εκπομπής με τη δικαιολογία του χρόνου μια προσπάθεια να κοπεί ο εκδότης του Documento αλλά, προς τιμήν του παρουσιαστή Ακη Παυλόπουλου, αυτό απεφεύχθη.