ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ε, όχι και η Άννα εναντίον της Γιάννας!

Πριν από λίγες μέρες η Αννα Παναγιωταρέα, σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη έγραψε στον «Ελεύθερο Τύπο» ένα επικριτικό άρθρο για την «Επιτροπή 2021». Παρόλο που κανένας θόρυβος δεν έγινε, στο Μέγαρο Μαξίμου ερρίφθη ο κύβος για την αντικατάσταση της υπουργού στον ανασχηματισμό. Ε, όχι και η Άννα εναντίον της Γιάννας! Το πιθανότερο είναι να..
διαδεχθεί τη Λ. Μενδώνη, η κυρία Κεραμέως που κατάφερε σε λιγότερο από έναν χρόνο να στρέψει τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Και μάλιστα τη σκληρότερη κόντρα την έχει με την ΟΛΜΕ, ο πρόεδρος της οποίας ανήκει στην γαλάζια ΔΑΚΕ!
Αν, όμως, γίνει υπουργός Πολιτισμού η Κεραμέως, τι θα κάνουν με την Όλγα Κεφαλογιάννη (της γνωστής οικογένειας) που έμεινε έξω από την κυβέρνηση επειδή δεν δέχθηκε να γίνει υπουργός Τουρισμού (επειδή είχε ήδη κάνει τέτοια θητεία και το θεωρούσε μειωτικό); Χάρη στη δική της άρνηση «έφεξε» στον Χάρη Θεοχάρη που όμως μάλλον δεν θα του «ξαναφέξει».

- από κείμενο στο tvxs με τίτλο Τα μικρά μυστικά της κυβέρνησης και η μεγάλη μιντιακή τους συγκάλυψη (oλόκληρο ΕΔΩ)