ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Open Sport με αφιέρωμα στον goat του ελληνικού μπάσκετ

Με αφορμή την 33η επέτειο από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987, αυτή την Κυριακή το «Open Sport» επιχειρεί να αναδείξει τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!
Τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης, οι Δημήτρης Ιτούδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μιχάλης Κακιούζης και Βαγγέλης Μάντζαρης αλλά και τρεις μπασκετικοί δημοσιογράφοι, οι Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Φιλέρης και Δώρα Παντέλη.. βάζουν στη ζυγαριά τέσσερις δεκαετίες επιτυχιών από την χρυσή εποχή του ελληνικού μπάσκετ. Μέσα από ομαδικά κατορθώματα επιχειρούν να αναδείξουν τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα στη χώρα μας. Από τον Νίκο Γκάλη ως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι από τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην εποχή των Διαμαντίδη-Σπανούλη, όλες οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ θα περάσουν από τις οθόνες μας μέσα σε δέκα λεπτά, με ατάκες που θα συγκινήσουν και θα συζητηθούν!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:30, το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη σας κρατάει την καλύτερη αθλητική παρέα. Αυτό το Σαββατοκύριακο μην χάσετε ακόμη:
-Ρεπορτάζ ενόψει των αγώνων των πλέι οφ της Super League αλλά και στιγμιότυπα και δηλώσεις από το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στην εκπομπή της Κυριακής.
-Την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος και του ιταλικού κυπέλλου αλλά και όλα τα γκολ από τη Μπουντεσλίγκα.
-Την δύσκολη επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ και ερασιτέχνη μετά την οριστική αποχώρηση του Δημ. Γιαννακόπουλου.
-Τις συγκλονιστικές ατάκες του ποδηλάτη, Λανς Αρμστρονγκ, από το ντοκιμαντέρ όπου μιλάει εκ βαθέων για την υπόθεση ντόπινγκ.
-Ρεπορτάζ για το άνοιγμα των γυμναστηρίων από τη Δευτέρα 15/6, με τους νέους κανόνες και τους περιορισμούς που θα ισχύουν.