ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Χάρης Θεοχάρης, εις διπλούν


Τη θυμάστε εκείνη την καταστροφική συνέντευξη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο BBC; Σήμερα Τρίτη λοιπόν μιλάει στο γερμανικό ZDF, στην εκπομπή έρευνας «Frontal 21» που είναι.. αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό. Να δούμε αν θα την πατήσει κι εδώ μια και θα διαψεύδεται από τα στοιχεία, τα ρεπορτάζ και, προσοχή, τις εικόνες από την Αθήνα και την Κρήτη που τράβηξε η εκπομπή. Δεν μας βλέπω καλά.
Αλλά μιλάει ο κ. Θεοχάρης και στην εκπομπή έρευνας που προβάλλει ο ΑΝΤ1, σε συνεργασία με το Vice, η οποία επίσης θα παίξει σημερα, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Και αυτή η εκπομπή, όπως και των Γερμανών, επικεντρώνεται στη φετινή τουριστική σεζόν στην Ελλάδα και στο «στοίχημα» της κυβέρνησης. Η Ελίζα Μπενβενίστε ταξιδεύει στη Ρόδο και στη Σύμη και μιλά με ειδικούς του τουρισμού για τις εκτιμήσεις τους, ξενοδόχους και επιχειρηματίες της εστίασης, ενώ η κάμερα του «Vice Specials» καταγράφει εικόνες από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Ρόδου και στη Μονή του Πανορμίτη. (από τη στήλη presscafe της ΕφΣυν)