ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η «επιστροφή» τού Θανάση Λάλα


Τι συμβαίνει όταν κανείς αποκτά εξουσία ή όταν θεωρήσει τον εαυτό του πιο δυνατό από το «σύστημα»; O Θανάσης Λάλας επιστρέφει και αναφέρεται σε κομβικές στιγμές της πορείας του.. Μιλάει για τη σημασία του χρήματος αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τα πράγματα όταν έχασε τα πάντα, ενώ αναφέρεται και στη θετική πλευρά του να βρίσκεται κανείς στο χείλος του γκρεμού.
Ακόμα αναλύει την τηλεοπτική πραγματικότητα και μιλάει για το αν το κοινό διαμορφώνει την τηλεόραση ή το ανάποδο; Φυσικά, θυμάται τις συνεντεύξεις που έχει κάνει με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τη Μελίνα Μερκούρη, τον Στέλιο Καζαντζίδη, την Τζέσικα Λάνγκ, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Μικ Τζάγκερ αλλά και με πολλούς άλλους. Στο τέλος ο Θανάσης Λάλας ζωγραφίζει την «ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» παρέα με τον εγγονό της!
Την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, στις 23:45 ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» στο OPEN, τον Θανάση Λάλα σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.