ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Γερανός και όχι κλέφτης, εξαφάνισε το ΙΧ του Φλαμπουράρη


Δεν εκλάπη το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων, μετά την αναφορά που έγινε χθες, ότι το όχημα έλειπε από..το σημείο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Τη διευκρίνιση έκανε γνωστή η Αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί από τον δήμο Αθηναίων, μέχρι την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα όπως γράφει η efsyn.gr,
  • Tο ΙΧ εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες στο σημείο που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, στις 18/12/20, καθώς ήταν πολύ καιρό στο ίδιο σημείο.
  • Στις 18/3/21, έγινε καταγραφή και μπήκε αυτοκόλλητο για την απομάκρυνσή του από τον ιδιοκτήτη, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  • Την 1/4/2021 έγινε αποστολή των στοιχείων στο ΚΕΠΥΟ, στην ασφαλιστική εταιρεία και στο Υπουργείο Μεταφορών.
  • Στις 21/5/2021, έγινε επιστροφή των στοιχείων στον δήμο από το Υπουργείο Μεταφορών.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία στην παραπάνω διαδικασία είχε εμπλοκή ως προς τη βεβαίωση έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου, ότι το αυτοκίνητο με τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν ήταν κλεμμένο και δεν απασχολούσε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από τον δήμο, την ίδια μέρα, 21-5-2021, εστάλη επιστολή στον κ. Φλαμπουράρη στην διεύθυνση του στα Εξάρχεια, για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πήρε ο γερανός χθες το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι την απουσία του αυτοκινήτου αντελήφθη χθες το μεσημέρι ένας από τους αστυνομικούς που φρουρούν τον πρώην υπουργό και τον ενημέρωσε, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα. - από efsyn.gr