ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες του Roland Garros


Το φετινό Roland Garros έχει χρώμα ελληνικό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του διασημότερου τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Παρίσι, βρίσκονται ταυτόχρονα στην ημιτελική φάση Ανδρών ..και Γυναικών, δύο Έλληνες αθλητές.
Η Μαρία Σάκκαρη, που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 18:00, την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα από την Τσεχία.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να ανέβει στο βάθρο των νικητών, θα αγωνιστεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου απέναντι στον Γερμανό Αλεξάντερ Zβέρεφ, No 3 στον κόσμο.
Η ΕΡΤ είναι μαζί με τους Έλληνες αθλητές από την αρχή της διαδρομής τους και θα μεταδώσει από την ΕΡΤ1 και τους δύο ημιτελικούς, της Σάκκαρη και του Τσιτσιπά, το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου.
Οι ημιτελικοί των άλλων δύο ζευγαριών θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.
Οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1. Ο τελικός των Γυναικών το Σάββατο 12 Ιουνίου και των Ανδρών την Κυριακή 13 Ιουνίου.