ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δεύτερη δόση Άστρα (και όχι γυμνόστηθος)...


Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 έκανε ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος και ανεβασε σχετική φωτογραφία στο fb κάνοντας χιούμος και σχολιάζοντας δηκτικά το ότι ο πρωθυπουργός..

έκανε γυμνόστηθος το εμβόλιο. Εγραψε συγκεκριμένα ο Τσακαλώτος:
εύτερη δόση Άστρα. Από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο.
Μίλησα και με τους εργαζόμενους εδώ, σε πρωτοβάθμια δομή υγείας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και δίνουν έναν πραγματικό αγώνα. Και πείστηκα ακόμη περισσότερο ότι η πρωτοβάθμια υγεία είναι το μέλλον και θα είναι απόλυτα απαραίτητη και μετά την υγειονομική κρίση.
Παρεπιμπτόντως στη χθεσινή εκδήλωση της νομαρχιακής Α Αθηνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς. Και είπα ότι για να είμαστε αξιόπιστοι όταν λέμε αυτά δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους.
Από την αναπαραγωγή της είδησης καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται. Και χαίρονται που άφησαν ανοχύρωτα τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, δεν προσέλαβαν μισό μόνιμο υγειονομικό, δεν ενίσχυσαν την πρωτοβάθμια υγεία αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24.
Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη..."