ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Αστυνομικός «νοίκιαζε» για 2.000 ευρώ τον μήνα, υπηρεσιακό ασύρματο σε κλέφτες!


Στη σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί ασυρμάτων και δωροδοκία υπαλλήλου προχώρησαν οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας..Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη ένας αστυνομικός, που είχε παραδώσει τον ασύρματό του έναντι μηνιαίας αμοιβής 2.000 ευρώ και ιδιώτης για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, της παράβασης καθήκοντος και της κλοπής.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όπως γράφει το protothema.gr, ύστερα από καταγγελίες, που περιήλθαν σε γνώση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για κατοχή και ακρόαση υπηρεσιακού ασύρματου από άγνωστα άτομα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έρευνα έδειξε ότι ο αστυνομικός είχε παραδώσει, έναντι μηνιαίας χρηματικής αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ, υπηρεσιακό ασύρματο στα δύο άτομα, προκειμένου να τον χρησιμοποιούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της Πέμπτης 3 Ιουνίου 2021, βρέθηκε ο ασύρματος σε όχημα που χρησιμοποιούσαν τα συλληφθέντα άτομα.
Γίνεται μνεία ότι γενετικό υλικό των δύο συλληφθέντων ταυτοποιήθηκε σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.