ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

«Φέρτους στον ΣΚΑΪ»


Στην μνήμη της Μαλβίνας. Και του Γρηγόρη...

Αρχές του 1996. Ανεργος , μετά την παραίτησή μου απο τον "Αδέσμευτο Τύπο", συναντώ τον Γρηγόρη τον Φαληρέα που έψαχνε μαγαζί για να φέρει τον Γιώργο Μάγκα στη Αθήνα για μερικές εμφανίσεις.. Τον παίρνω και πάμε στον Βασίλη τον Σαλούστρο του "Επειγόντως" και του ζητάμε το μαγαζι για ΔευτερόΤριτοΤέταρτα.. "Μετά;" μας ρωταει. "Βλέποντας και κάνοντας" του απαντάμε.
 Γραφω τα δελτια τύπου για το ... "βαλκανικό ροκ" του Μάγκα ,τα στέλνω στις εφημερίδες, δημοσιεύονται ολα, αλλά την Δευτερα το μεσημέρι τα ρεζερβε μολις... 3! Δηλαδή αποτυχία προδιαγεγραμμένη. Γιατί εκτός του Μάγκα έπρεπε να πληρωθούν και οι δυο μουσικοί και η γυναίκα του. Πανικος...
Εξαφνα μουρθε η "φλασιά" . Παίρνω τηλέφωνο την Μαλβίνα, φιλη και παλιά συνέδελφο απο τον "Επενδυτή" και της εξηγώ την κατασταση. "Φέρτους στον ΣΚΑΙ' μου λεει γελώντας. Τους κατεβάσαμε αρον αρον όλους κατω .
 Θυμάμαι τον Γρηγόρη πριν μπούμε στο στουντιο να πιάνει παράμερα τον Μάγκα και να του λέει: "Ακου Γιωργο... Πριν αρχίσεις να παίζεις, μην ξεχάσεις να πεις το όνομα και την διεύθυνση του μαγαζιού που θα εμφανίζεσαι.."
 Οπερ και εγένετο... Ιδου και το πειστήριον... 


(Μετά απο μια ωρα, στις 8.30 , πήρα τηλέφωνο τον Βασίλη τον Σαλουστρο να δω τι κάναμε..." Για σήμερα και αυριο ολα τα τραπέζια ειναι κλεισμένα. Τωρα η κοπέλλα κλεινει ρεζερβέγια την Τετάρτη.."! Τελικά ο Μαγκας έπαιξε στο "Επειγόντως" τέσσερα ΔευτεροΤριτοΤέταρτα).