ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Κυριάκος ο νοικοκύρης!


Mε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα τα βάζει ο αρθρογράφος τη Αυγής Θανάσης Καρτερός, μη παραλείποντας να αναφερθεί και πάλι στα (φίλια) ΜΜΕ. Ο Καρτερός..υπό τον τίτλο «Κυριάκος ο νοικοκύρης!» γράφει στην Αυγή:
άζουμε σε τάξη το σπίτι μας, έλεγε ο Μητσοτάκης στα στελέχη της Ν.Δ. τον Μάρτιο του 2016. Κι έβαλε. Τάξη. Γιατί μπορεί να πρόσθεσε 118 εκατομμύρια στο χρέος του κόμματος και να το εκτόξευσε στα 340 και κάτι ψιλά, αλλά η τάξη, τάξη. Το νοικοκύρεψε και το κόμμα ο άγιος των νοικοκυραίων. Αποδείχτηκε ότι το νοικοκύρεμα είναι το μεγάλο ταλέντο του πολιτικού ανδρός.
Νοικοκύρεψε κατ’ αρχήν τα δικά του προσωπικά χρέη. Δεν θυμάστε τον Κήρυκα των Χανίων και τα φέσια του; Μπορεί να μην πλήρωσε, αλλά εξασφάλισε μια ρύθμιση με βάση την οποία πληρώνει όσα θέλει, όταν θέλει και αν θέλει. Άρα το νοικοκύρεμα έγινε. Ακούσατε κανέναν τραπεζίτη, από κείνους που δαγκώνουν για πέντε - δέκα χιλιάρικα, να κυνηγάει τον Μητσοτάκη;
Νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Μαρέβας Του. Στα δύσκολα βρέθηκε πρόθυμος επενδυτής να συμβάλει μέσω οφσόρ στο κεφάλαιο της εταιρείας και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Είδατε σε κανένα παράθυρο, σε καμιά αυλόπορτα έστω, των φίλιων ΜΜΕ, να ασχολούνται με τα οικονομικά της οικογένειας; Το πολύ - πολύ να είδατε εικόνες από την επιχειρηματική επιτυχίας της πρώτης Κυρίας. Κοντά στον νοικοκύρη και η νοικοκυρά.
Νοικοκύρεψε, όχι μόνο το δικό του σπίτι, και το σπίτι της Ν.Δ., αλλά και το σπίτι του Βολτέρου στο Παρίσι. Του Βολτέρου! Στο Παρίσι!! Με τη συνδρομή κάποιας οφσόρ πάλι; Βεβαίως, αλλά ούτε ψίθυρος ακούστηκε στη δημοσιογραφία του στρίβειν α λα γαλλικά. Sur le pont d' Avignon, l' on y danse, l' on y danse, ακούγεται σήμερα έξω από το σπίτι Κυριάκου, Μαρέβας, και άγνωστου εταίρου - πρώην σπίτι Βολτέρου.
Νοικοκύρεψε τα φίλια ΜΜΕ, που είχαν μεγάλο πρόβλημα από την τσαπατσουλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Και λίστες νοικοκυριού τους έφτιαξε, και δόσεις τους χάρισε, και διαφημίσεις τους παρέχει, ούτως ώστε να επιτελούν το έργο τους με αντικειμενικότητα. Και κυρίως με σωφροσύνη, χωρίς να εξάπτουν τα πολιτικά πάθη.
Τώρα νοικοκυρεύει με τον Δημητριάδη και τη Νικολάου τα 37 δισεκατομμύρια που άφησαν οι ανοικοκύρευτοι. Ετοιμάζεται να νοικοκυρέψει και όσα έρθουν από την Ευρώπη. Νοικοκύρεψε τους τραπεζίτες να μπορούν να παίρνουν τα σπίτια των μπαταχτσήδων. Τι δεν καταλαβαίνετε; Όσα τρώει ο νοικοκύρης δεν τα τρώει ο κόσμος όλος..."