ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

«Άδειασμα» Χρυσοχοΐδη


Ακάλυπτο άφησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Ακης Σκέρτσος και μάλιστα σε μια περίοδο που τα σενάρια για νέο ανασχηματισμό δίνουν και παίρνουν. Ο υφυπουργός.. παρά τω πρωθυπουργώ ρωτήθηκε (ρ/σ Παραπολιτικά 90,1, 4.6.2021) εάν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του Κυρ. Μητσοτάκη και απάντησε πως «όλοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή». Με άλλα λόγια, είπε ότι μένει μέχρι να φύγει. Δε θέλησε έτσι να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο κ. Χρυσοχοΐδης να μετακινηθεί από τη θέση του εφόσον υπάρξει ανασχηματισμός.
Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Σκέρτσος, αν και υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση τα πάει καλά» στο πεδίο «της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας που βρίσκεται στο επίπεδο της καθημερινότητας του πολίτη», είπε ότι «προφανώς πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το οργανωμένο έγκλημα». (από ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στην ΕφΣυν ΕΔΩ)