ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Μόνο η ΕΡΤ θέλει, μόνο η ΕΡΤ μπορεί…


Την Κυριακή, λίγο πριν πέσει η νύχτα, η ΕΡΤ 2 μετέδωσε απευθείας, ζωντανά, ένα θέαμα ασύλληπτης ομορφιάς –ένα αριστούργημα που συνδύαζε το υποβλητικό τοπίο στο ιερό του Απόλλωνα, στο.. άδειο θέατρο των Δελφών, μαζί με τη συναυλία υπό τη διεύθυνση του διεθνούς αποδοχής Θεόδωρου Κουρεντζή και τον χορό από δώδεκα χορευτές, που κινήθηκε σε διαφορετικά επίπεδα από την ορχήστρα του Θεάτρου, ώσπου να καταλήξει λίγο πριν από το φινάλε σε αυτήν. Ήταν μια εξαιρετική παραγωγή τού Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο των εορτασμών «Η Ευρώπη γιορτάζει τον Μπετόβεν: 9 Πόλεις – 9 Συμφωνίες – 9 Συναυλίες», την οποία κάλυψε με το ίδιο εξαιρετικό τρόπο τηλεοπτικά η ΕΡΤ.
Ντρόουν, πολλές κάμερες και αδιάκοπη κίνηση έδωσαν μια υπέροχη αίσθηση σε μια παράσταση μικρότερη της μιας ώρας, αλλά πολύ δυνατή. Την οποία, φυσικά, μόνο στην ΕΡΤ θα μπορούσε να δει κάποιος. Στην ΕΡΤ που, διαχρονικά, είναι η μοναδική που θέλει και μπορεί να παρουσιάζει τέτοια γεγονότα.
Δείτε στο harddog εικόνες με φωτογράφηση την ώρα της μετάδοσης από την τηλεοπτική συσκευή