ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ποιος κρατά το... δόρυ της ανάκαμψης;


Ο Παντελής Μπουκάλας στην "Καθημερινή" αναφέρεται για άλλη μια φορά σε υπουργούς και πολιτευτές της ΝΔ με σκωπτική γραφή και βιτριολικό χιούμορ, εκκινώντας από μια φράση.. του Μητσοτάκη. Γράφει λοιπόν ο Μπουκάλας:
«H Ελλάδα υποδέχεται το καλοκαίρι θωρακισμένη με την ασπίδα του εμβολιασμού και οπλισμένη με το δόρυ του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης». Η διαβεβαίωση είναι τμήμα του χαιρετισμού του κ. Κ. Μητσοτάκη προς την πατρινή εφημερίδα «Πελοπόννησος»,.. ...Αν «το δόρυ της ανάκαμψης» το κρατάει με το δεξί ο και Σούπερμαν κ. Χατζηδάκης, με το αριστερό του κρατάει τα μυθικά «ρεπό», χάρη στα οποία απείλησε την πρωτιά που κατέκτησε σε καγχαστικά σχόλια στα σόσιαλ μίντια η τριχοφάγος πολιτευόμενη με το λατινοπρεπές επώνυμο. Αν πάλι το κρατάει ο κ. Γεωργιάδης, θα πρόκειται βέβαια για τη σάρισα που κράδαινε όταν θριάμβευε σαν μακεδονομάχος. Με την οποία εξεδίωξε κακήν κακώς από το «εμβληματικό Ελληνικό» τους αντεθνικώς βραδυπορούντες..."