ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Η χαρά των απεργοσπαστών του Διαδικτύου...


 ** Και στο δελτίο τής Δευτέρας ο Αντένα μετάδωσε το πολύ σκληρό βίντεο της δολοφονίας στα Σεπόλια. Γιατί; Για να το εμπεδώσουμε; Φυσικά, πάλι προηγήθηκε η προειδοποίηση.. «απομακρύνετε τα παιδιά από τους τηλεοπτικούς δέκτες». Σπάσαμε τα νεύρα στα καημένα με το έμπα-έβγα από τα δωμάτια.

** Προκηρύχθηκε για την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, η απεργία των ΜΜΕ. Η χαρά των απεργοσπαστών του Διαδικτύου...

** Τελείωσαν για φέτος οι Άγριες Μέλισσες και πήρε ανάσα το (άσχετο ποιοτικά) Survivor. Τη Δευτέρα επανήλθε στα παλιά του νούμερα με 31,2% στο σύνολο και 30,8% στις ηλικίες 18-54..

** Και σε επανάληψη οι Άγριες Μέλισσες δεν περνούν απαρατήρητες. Ο Αντένα αποφάσισε να μεταδώσει σε δύο ημέρες, Δευτέρα καιΤρίτη, τα τέσσερα (πολύ δυνατά) επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας –από δύο κάθε μέρα. Τη Δευτέρα το πρώτο επεισόδιο της τετράδας είχε 10,4% και 9,9% σε σύνολο και «δυναμικό κοινό» αντιστοίχως, και το δεύτερο 11,7% και 9,8%. Πρόκειται για ποσοστά πολύ καλύτερα από πολλές άλλες εκπομπές.

- από το Harddog