ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Toυς απεργοσπαστικούς μηχανισμούς του ΣΚΑΪ καταγγέλλουν οι Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ χαιρετίζουν τον αγώνα όλων των εργαζομένων, οι οποίοι από το πρωί απεργούν αντιτασσόμενοι.. στο νομοσχέδιο, που επιχειρεί να καταρρακώσει όσα εργασιακά κεκτημένα έχουν απομείνει.
Θλιβερή εξαίρεση αποτελεί ο Τ/Σ «ΣΚΑΙ», που επιχειρεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό με «εκπομπή» σήμερα το πρωί και σχεδιασμό για δελτία ειδήσεων. Οι πρακτικές αυτές είναι καταδικαστέες από το σύνολο των συναδέλφων και οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που διαχωρίζουν τη θέση τους, στην ουσία αδιαφορούν για το κοινό συμφέρον αλλά και για τον σημαντικό αγώνα που δίνει ο κλάδος. Θα αντιμετωπιστούν όπως ορίζουν τα Καταστατικά των Ενώσεών τους.Διευκρινίζεται προς πάσα κατεύθυνση ότι οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ δεν έχουν δώσει οδηγία για απεργιακά δελτία όπως επικαλέστηκαν δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί. Από την απεργία εξαιρούνται μόνο οι συνάδελφοι που καλύπτουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, για να τις καταγράψουν και όχι να τις μεταδώσουν «ζωντανά»