ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

«Γαλάζιο» παρασκήνιο με το χρίσμα της Γλυφάδας


Ποιος πρωτοκλασάτος υπουργός καλοβλέπει σε πιθανό ανασχηματισμό τη θέση του Νίκου Παναγιωτόπουλου;..
***
Θα σας πάω τώρα στα πολύ βαθιά «γαλάζια» παρασκήνια. Είναι γνωστό στη «γαλάζια Ιερουσαλήμ» πως Γιώργος Παπανικολάου και Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν και τις πιο στενές σχέσεις. Δεν είναι κακές, αλλά δεν είναι και αυτό που λέμε «κολλητοί». Ως εκ τούτου, η επιλογή του Μητσοτάκη να πάει στη Γλυφάδα για να παρουσιάσει με τον δήμαρχο μαζί την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, προκάλεσε αίσθηση εντός της Ν.Δ., καθώς αποτέλεσε σαφέστατα μία κίνηση στήριξης στον Παπανικολάου.
***
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση: ο πρωθυπουργός με αυτή την επιλογή του ουσιαστικά έδωσε εκ νέου το χρίσμα στον Παπανικολάου για μία ακόμη θητεία στη Γλυφάδα, κόβοντας κάθε πιθανότητα να μπει ο δήμαρχος στα ψηφοδέλτια του νοτίου τομέα, κάτι που λέγεται πως αποτελεί κρυφό πόθο του. Συνεπώς, ο επιτυχημένος δήμαρχος με τα σταλινικά ποσοστά στην περιοχή βάζει πλώρη για μία ακόμη θητεία στον παραλιακό δήμο.
- από το Θεωρείο της «Καθημερινής»