ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

«Κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω»


Για σεξιστική συμπεριφορά κατηγορεί η Τατιάνα Σ. τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργο Τσελίκα και την πρωινή εκπομπή του καναλιού «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου..Η Τατιάνα, όπως αναφέρει η ίδια στην «Espresso», χωρίς να το γνωρίζει έγινε viral και αντικείμενο προσβολών και σεξιστικών σχολίων. Το ρεπορτάζ ήταν της προηγούμενης Παρασκευής από το λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που η Τατιάνα Σ. έφευγε για Σαντορίνη. Την εντόπισε ο Γιώργος Τσελίκας και επειδή του έκανε εντύπωση, την προσέγγισε. «Κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω» είπε.
Η κοπέλα που έγινε θέμα παντού μίλησε στην «Espresso» εναντίον της εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Ολα άρχισαν από τη live μετάδοση της εκπομπής, καθώς και ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας, αλλά και οι παρουσιαστές με αντιμετώπισαν σεξιστικά, με τον ρεπόρτερ να λέει “κάτι βλέπω, ας πάω να το τσακώσω”, λες και είμαι θήραμα. Οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ενθάρρυναν σε όλο αυτό και ο οπερατέρ εστίαζε σε επίμαχα σημεία του σώματός μου, αντί να εστιάζει στο πρόσωπό μου. Ηθελαν να κάνουν πλάκα μαζί μου και με εξέθεσαν παρουσιάζοντάς με ως σεξιστικό αντικείμενο. Επίσης θέλω να τονίσω ότι δεν με ενημέρωσαν ότι είμαι live στον αέρα και απάντησα από ευγένεια στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ. To βίντεο έγινε viral και ανέβηκε σε πολλές σελίδες και κανάλια στο διαδίκτυο, με κάποιους να γράφουν κακόβουλα σχόλια».
Η Τατιάνα Σ. αναφέρει στην εφημερίδα ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την εκθέτουν, καθώς αισθάνεται ότι προσβλήθηκε χυδαία, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.