ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Αναστάτωση στην πιάτσα των περιοδικών


Και πάνω εκεί που σκάει μύτη η συνέντευξη του Πετράν με την προαναγγελία επιστροφής του Nitro, αναστατώνεται η πιάτσα των περιοδικών με έντονη φημολογία για νεκρανάσταση του Status!..Μάλιστα αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, καλά το διαβάσατε, παίζει πάρα πολύ το ενδεχόμενο να ξαναδούμε το ανδρικό περιοδικό που έγραψε μια όχι και τόσο ασήμαντη ιστορία. Και με πρωταγωνιστές, παρακαλώ, από το ένδοξο παρελθόν του, όχι τίποτε φρέσκα κοτόπουλα άουτ οφ νόγουεαρ.

* Λέτε να φταίει η μανία που έχει πιάσει τους πάντες για επιστροφή στη δεκαετία του ενενήντα, τότε που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα και λέκιαζε ο Κλίντον τα φουστάνια της Μόνικας;
Στη διεθνή σκηνή πάντως, τα νάιντιζ είναι πάρα πολύ χοτ, όσο χοτ ήταν ως τώρα τα σέβεντιζ. Και δίνουν παντού γραμμή από τη μόδα ως την γαστρονομία και από το ντιζάιν ως τα.. περιοδικά!
Γιατί δηλαδή να μην ξαναζήσουμε μια νέα κονταρομαχία Πετράν-Αντώνη;
* Για τους γνωρίζοντες πάντως, το σούπερ ντούπερ κόφι τέημπλ περιοδικό υψηλής αισθητικής και κορυφαίων συνεργασιών που (υποτίθεται ότι) θα μας προσφέρει ο Πέτρος Κωστόπουλος, κυκλοφορεί ήδη και φέρει το όνομα “Influencers”.
Πρόκειται για δημιούργημα του Φώτη Τσιμέλα (πάλαι ποτέ διευθυντής τόσο στο Nitro όσο και στο Status), που είδε το φως της ημέρας το Δεκέμβριο του 2016 και έως σήμερα έχει γεννήσει δέκα τεύχη.
* Όπως γράφει και η ταυτότητα του περιοδικού:
«Οι Influencers είναι ένα συλλεκτικό έντυπο που επιλέγει το κοινό του και αποστέλλεται κάθε φορά σε μια διαφορετική λίστα opinion leaders.
Οι Influencers αντλούν το περιεχόμενό τους από τη δημιουργικότητα επιδραστικών ανθρώπων, αλλά και τις εγχώριες και παγκόσμιες τάσεις στην Τέχνη, τη Μόδα, το Design, τη Γαστρονομία, το Ταξίδι και την Τεχνολογία.
Οι Influencers είναι ένα δημιούργημα του Φώτη Τσιμέλα με τη συμμετοχή δεκάδων επιδραστικών editors, φωτογράφων και μιας αστείρευτα δημιουργικής ομάδας
».

Χρήστος Ξανθάκης /  medioΠΙΛΑΦΟ, newpost (08.6.2021)