ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Κυρανάκης: Θα μπορείτε τώρα να δουλεύετε υπερωρίες για να πάτε στον γιατρό!


Ακόμη ένα «μαργαριτάρι» εκστόμισε ο νεαρός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιο του υπουργείο Εργασίας..Ο Κ. Κυρανάκης, σα να έχει κάποιον άτυπο διαγωνισμό με τον Κωστή Χατζηδάκη για το ποιος θα αναφέρει το πιο εξωφρενικό επιχείρημα, φρόντισε να μας ενημερώσει ότι το νέο νομοσχέδιο μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε παραπάνω για να μπορούμε να πάμε στον γιατρό εάν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα εμείς ή ένα μέλος της οικογένειάς μας.
«Μπορεί να είναι αστείο για σας. Ενδεχομένως να μην το θεωρείτε σοβαρό. Τι γίνεται, όμως, αν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας του ιδίου ή της οικογένειάς του ή ένα οικογενειακό θέμα; Του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο - η Νέα Δημοκρατία, όχι η Αριστερά - την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν, κατ’ επιθυμίαν περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο. Τι γίνεται με αυτούς; Νοιαζόμαστε καθόλου γι’ αυτούς ή μένουμε στα χαρτιά και σε αυτά τα οποία νομοθετήσατε και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ;» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μετά και από αυτή την τοποθέτηση γεννάται το ερώτημα εάν ο βουλευτής της Ν.Δ. αγνοεί παντελώς τις ισχύουσες ρυθμίσεις και τα υπάρχοντα εργασιακά δικαιώματα ή αδιαφορεί παντελώς για αυτά και θέλει να τα καταργήσει στο σύνολό τους.
Μιλάμε, βέβαια, για έναν άνθρωπο ο οποίος κουνούσε κάποτε το δάχτυλο στους νέους και τις νέες επειδή δεν μπορούν να κάνουν «ένα δομημένο βιογραφικό» και που εξέφραζε «ανησυχία» για την κουλτούρα του επιδόματος εκείνων που αναγκάστηκαν να ζήσουν μέσα στην πανδημία με 534 ευρώ.
Σε λίγο αυτοί θα μας βάλουν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη που ζητάμε να πληρωνόμαστε (όχι με ρεπό, με χρήματα) στις εργασίες μας.
- από efsyn .gr