ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι («υπερήφανοι») απεργοσπάστες δημοσιογράφοι


Καταπέλτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Real FM για τους απεργοσπάστες δημοσιογράφους. Δεν τους χαρίστηκε στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του όπως γράφει το e-tetradio. «Μας προέκυψε κι ένα.. καινούργιο με τη χθεσινή.. απεργία, μέχρι τώρα ήξερα πως το να είσαι απεργοσπάστης ήταν ντροπή, δηλαδή προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι και πας τοίχο-τοίχο», είπε και συνέχισε:
«Από χθες έχουμε νέα κατηγορία απεργοσπαστών: τους υπερήφανους απεργοσπάστες. Τι θα δούμε ακόμα, τι θα δούμε ακόμα. Πες με ειλικρίνεια, χαμήλωσε το βλέμμα σου, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου και αναγκάστηκα να εργαστώ και μην το παίζεις υπερήφανος. Μη σηκώνεις και σημαία ενώ είσαι απεργοσπάστης. Μην παριστάνεις, δηλαδή, τον υπερήφανο απεργοσπάστη διότι δεν πείθεις κανέναν. Και γνωρίζουν αυτοί για τους οποίους το λέω ποιοι είναι. Εκαναν και tweet χθες για να υπερασπιστούν την άθλια απόφασή τους να σπάσουν την απεργία των εργαζομένων. Μόνο ντροπή, μόνο ντροπή».
Παρεμπιπτόντως ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αρης Πορτσάλτε έγραψε χθες στο twitter: