ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Κάποιοι σχεδιάζουν το στήσιμο απεργοσπαστικών δελτίων και συνεχή ροή ειδήσεων στο διαδίκτυο

 

«Καμία ανάρτηση, μετάδοση ή δημοσίευση ειδήσεων που αφορούν τόσο τις απεργιακές κινητοποιήσεις και την κάλυψη της πανδημίας»

Για αποφυγή τυχόν παρερμηνειών – παρεξηγήσεων τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, αποφάσισαν λόγω της απεργιακής κινητοποίησης.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ καμία ανάρτηση, ανάγνωση, μετάδοση ή δημοσίευση ειδήσεων που αφορούν τόσο τις απεργιακές κινητοποιήσεις και την κάλυψη της πανδημίας.
Οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την απεργία καθώς και οι συνάδελφοι που καλύπτουν την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία, μπορούν να μεταδώσουν, αναρτήσουν, αναγνώσουν ή δημοσιεύσουν τις εν λόγω ειδήσεις, μετά το τέλος της απεργίας, τουτέστιν στις 5.31 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2021. Εξυπακούεται ότι αυτό ισχύει και για όλες τις άλλες ειδήσεις.
Η συγκεκριμένη διευκρίνηση κρίθηκε αναγκαία, καθώς υπήρξε η πληροφορία ότι κάποιοι με το πρόσχημα της σύντομης ενημέρωσης, σχεδίαζαν το στήσιμο απεργοσπαστικών δελτίων, αλλά και τη συνεχή ροή ειδήσεων στο διαδίκτυο.