ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωση του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη για τη δίωξη του αντεισαγγελέα Αγγελή


O εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης μετά την άσκηση δίωξης κατά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, για παράβαση καθήκοντος, εξέδωσε την.. ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η δίωξη του κ. Αγγελή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων της «δημοκρατίας» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis. Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του. Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός. Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους. Οσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.
Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης"