ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020

Στέλεχος της ΝΔ… χάρηκε για το κάψιμο προσφυγικής δομής στη Λέσβο!

Mε χυδαίο τρόπο και σχόλια που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν, όχι απλά σε στέλεχος κυβερνώντος κόμματος, αλλά σε άνθρωπο που θέλει να ασχολείται με τα κοινά επέλεξε να σχολιάσει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Διαμαντής Καρασούλας τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων το βράδυ του Σαββάτου.
Ο «πρωταγωνιστής» της ντροπιαστικής ιστορίας, όχι μόνο..
δεν στεναχωρήθηκε για την παραπάνω εξέλιξη, αλλά αντιθέτως χάρηκε. Το χειρότερο είναι ότι έσπευσε να… μοιραστεί τη χαρά του και με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω Facebook.
Έτσι λοιπόν, στην ανάρτηση της είδησης από ενημερωτική σελίδα στο Facebook θεώρησε έξυπνο και σωστό να κάνει ένα θλιβερό λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), μετατρέποντάς το σε «οne happy night» (σ.σ μια χαρούμενη νύχτα).
Όταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» τη γκάφα, αλλά προχώρησε τη χυδαιότητα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας «όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».
Φαίνεται ότι μετά το σάλο, ο Διαμαντής Καρασούλας διέγραψε τα σχόλιά του. Ωστόσο, για κακή του τύχη, τα screenshot μένουν…
Ο Διαμαντής Καρασούλας, που δηλώνει δημοσιογράφος και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στη ΝΟΔΕ Ηλείας, είχε προκαλέσει και στο παρελθόν με αναρτήσεις του.
Μεταξύ άλλων, τον Οκτώβριο του 2019 είχε σχολιάσει την προσπάθεια της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνταν για τη θεραπεία του μικρού στη Βοστώνη.
Κι εκείνο το post είχε κατέβει μετά τις αντιδράσεις…

- πηγή: tanea

UPD
Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.
Για το θέμα, ο Γ. Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».