ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Eισαγγελέας για τις κρέμες του Βελόπουλου

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η διαφήμιση μέσω τηλεοπτικού σταθμού από τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Kυριάκο Βελόπουλο, της κρέμας που - υποτίθεται - ότι προστατεύει από τον κορωναϊό και την πνευμονία. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας..
Πρωτοδικών Αθηνών αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στην αναφορά του, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «με τους επίμαχους ισχυρισμούς για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, ο Βελόπουλος αποβλέπει στην αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό».
Κατά αυτό τον τρόπο, όπως αναφέρει ο ΦΣΑ, θέτει σε σοβαρή έκθεση όσους τον εμπιστευτούν και κατ’ επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία.