ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ορκωμοσία σε στενό κύκλο και χωρίς χειραψίες

Xωρίς χειραψίες και σε στενό κύκλο βουλευτών, αξιωματούχων και καλεσμενων διεξήχθη στη Βουλή η τελετή ορκωμοσίας της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λόγω των μέτρων προστασίας απο τον κορωνοϊό.
Μετά την αναγνώση του όρκου η κυρία Σακελλαροπούλου κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα χαιρετώντας με ένα νεύμα του κεφαλιού της και.. χωρίς να κάνει καμία χειραψία - λόγω κορωνοϊού - όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους τους υπουργούς. Εκτός τελετής έμειναν οι αναπληρωτές και υφυπουργοί.
Η Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εκπροσωπήθηκε απο 15 βουλευτές μεταξυ των οποίων ο γραμματεας της Σταυρος Καλαφάτης και οι αντιπρόεδροι του κοινοβουλιου Χαραλαμπος Αθανασίου και Θανάσης Μπουρας.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ  παρόντες ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και 5 βουλευτές.
Το «παρων» έδωσαν και οι αρχηγοι των υπολοιπων κομματων Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριακάς Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης.