ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

O Μέσι πληρώνει για να βγει από τη φυλακή ο Ροναλντίνιο

O Λιονέλ Μέσι θα ξεπληρώσει τα χρέη του φίλου του Ροναλντίνιο τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Παραγουάη. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και 4 εκατ. για την αποφυλάκισή του Ροναλντίνιο από τη φυλακή της Παραγουάης!
Σύμφωνα με την AS, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και κάποτε...
μαθητευόμενος μάγος δίπλα στον άλλοτε μάγο της μπάλας, «Ρόνι», αναλαμβάνει δράση για τον Βραζιλιάνο μετά την ιστορία με το πλαστό διαβατήριο που παρουσίαζε τον Ροναλντίνιο να έχει καταγωγή από την Παραγουάη.
Ο Ροναλντίνιο ειχε συλληφθεί με τον αδερφό του για είσοδο στην Παραγουάη με πλαστά έγγραφα -συγκεκριμένα συνελήφθη όταν έφτασε στη χώρα για ένα φιλανθρωπικό event. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροναλντίνιο έχει προβλήματα με τις Αρχές. Πριν περίπου χρόνια του είχε επιβληθεί πρόστιμο 2.3 εκατ. δολαρίων για παράνομο ψάρεμα. Δημοσιεύματα συνδέουν τις δύο παραβάσεις, αναφέροντας πως το πρόστιμο δεν έχει πληρωθεί και για αυτό  ταξιδεύει, λένε, με πλαστά έγγραφα καθώς του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την Βραζιλία.