ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Μαλέλης: Δημοσιογράφοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια

Γιατί ο διευθυντής του Mega αποφεύγει τη συναναστροφή με πολιτικούς

O Σταμάτης Μαλέλης έβαλε τη σφραγίδα του στο πολυσυζητημένο come back του Mega Channel (υπό την ιδιοκτησία, πλέον, του Βαγγέλη Μαρινάκη), κάτι που συζητείται ευρέως, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά στα κοινά, ως στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ και επικεφαλής της..
κίνησης των “81” που έχουν χαράξει σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή.
«Το κόμμα μου το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στρίψει αριστερά. Και να το κάνει αμέσως. Εγώ θα προσπαθήσω πολύ για αυτό. Δεν θα αφήσω τους λίγους ματαιόδοξους να πάνε το κόμμα μου δεξιά» δηλώνει ο διευθυντής ειδήσεων του Mega και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης σε μια ενδιαφέρουσα πολιτικο-μιντιακή συνέντευξη που παραχώρησε στο Libre.gr.
“Μπορεί να ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποφεύγω τις πολλές συναναστροφές με τους πολιτικούς” ξεκαθαρίζει ο Μαλέλης που στο ερώτημα για τη σχέση δημοσιογραφίας – πολιτικής απαντά:
“Άλλο πολιτικοποιημένος δημοσιογράφος και άλλο στρατευμένος και παπαγαλάκι. Το να έχεις τις πολιτικές σου απόψεις δεν είναι κακό. Το να διαβάζεις non paper και να κάνεις πολιτικά παιχνίδια για λίγα ψίχουλα εξουσίας είναι αθέμιτο. Δυστυχώς δημοσιογράφοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια και αντί να ντρέπονται μας κουνούν το δάχτυλο”.