ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο άσωτος (κορωνο)ιός, και ο Β. Μαρινάκης

Μόνο μπράβο, χωρίς «αλλά» στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όχι μόνο γιατί δημοσιοποίησε ότι είναι φορέας του κορωνοϊού αλλά γιατί νουθετεί το κοινό του να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών!
Μπορείς να πεις πολλά για την υπευθυνότητα όλων των φορέων και των ασθενών. Αλλά εν προκειμένω κάποιος που «παρασύρει τα πλήθη» λέει να κάνουν ό,τι λενε οι γιατροί.
*** Αντιθέτως τι να πεις για τους..
επιστήμονες –μουλάδες που δεν τολμούν να πουν λέξη για το «κοινό» των εκκλησιών, την κοινωνία και παίζουν τις κουμπάρες σαν περαστικοί που λένε την παρόλα τους στη ρούγα. Μόνο ντροπή τους! Και κρίμα τα πτυχία τους!
*** Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας! Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται. 
Διαβάστε στο viewtag ΕΔΩ