ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κλείνει ξανά το Κολλέγιο Αθηνών λόγω κορωνοϊού

Αποχώρησαν άρον-άρον σήμερα οι μαθητές 

Ανησυχία επικρατεί σε γονείς και μαθητές που φοιτούν στο Κολέγιο Αθηνών καθώς εντοπίστηκε ανάμεσα στους γονείς κρούσμα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να χρειαστεί σήμερα να αποχωρήσουν οι μαθητές του ΙΒ.
«Πριν λίγο λάβαμε επίσημη ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ότι μεταξύ των γονέων μαθητών του..
IBDP υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.
Για προληπτικούς λόγους παρακαλείσθε σήμερα έως τις 16.00 να περάσετε από το Σχολείο, για να παραλάβετε το παιδί σας από την Κεντρική Πύλη του campus Ψυχικού.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε το παιδί σας να αποχωρήσει μόνο του από το campus Ψυχικού, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη συνημμένη δήλωση», αναφέρει σε
ανακοίνωση που υπογράφει η Αναστασία Παπακωστοπούλου, Διευθύντρια Ιδιωτικού Λυκείου-Κολλέγιο Ψυχικού.
Eτσι στα σχολεία που θα κλείσουν αύριο προστίθεται και το Κολλέγιο Αθηνών. Την ίδια ώρα ο δήμος Γαλατσίου πληροφορεί τους δημότες πως μαθητής στο 4ο Λύκειο Γαλατσίου βρέθηκε θετικός ιό.

Στα 84 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε όλη τη χώρα
 
Τα νέα δεδομένα με την εξάπλωση του κορωνοϊού παρουσίασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας ο γιατρός και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Τσιόδρας, βρέθηκαν 11 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 84 επιβεβαιωμένους νοσούντες.