ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και τον Αντώνη Καρακούση

«Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων» ήταν ο τίτλος του άρθρου του διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνη Καρακούση όπου αναφερόταν στο πως ξεκίνησε ο κορωνοϊός από την κινεζική επαρχία Χουμπέι όπου επιχειρήθηκε η μεγαλύτερη ανθρώπινη επέμβαση επί της φύσης με τρομακτική αλλοίωση του περιβάλλοντος παρασέρνοντας στην καταστροφή..
άπειρα οικοσυστήματα.
Ο Αντώνης Καρακούσης δημοσιοποίησε μέσω των σόσιαλ μίντια πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΙΣ έγραψε στο twitter:
 «Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνωστηκα με κορωνοιο. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπιτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά».  
Στον μιντιακό όμιλο της Αλτερ Εγκο εκτός από τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Αντώνη Καρακούση έχουν διαγνωστεί (μέχρι τώρα) με κορωνοϊό άλλοι δύο εργαζόμενοι. Στις εγκαταστάσεις του ομίλου στι Συγγρού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, με απολυμάνσεις, τηλεργασία κλπ.