ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Αλλαγές στην ενημέρωση του Open

Ερχονται Καραμέρος- Χαριτάτος και αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο

Επιστροφή στην τηλεόραση ως δίδυμο για τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.
Οι δύο δημοσιογράφοι  έκαναν σήμερα την πρώτη τους επαφή - σύσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου θα παρουσιάζουν μία..
ενημερωτικη εκπομπή με κοινωνικά θέματα  ακριβώς πριν από το δελτίο ειδήσεων του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη.
Το τηλεοπτικό δίδυμο που βρέθηκε για τελευταία φορά στον αέρα μαζί στα τέλη Ιουνίου του 2011 στην πρωϊνή ζώνη του ΑΝΤ1, μετά από μία μεγάλη επιτυχία, επιστρέφει με ενημέρωση και στοιχεία infotainment.
Η εκπομπή, που εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο στήριξης του δελτίου ειδήσεων του OPEN και επανεκκίνησης του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, θα ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρώνεται στις 7.30 πουθα είναι και η νέα ώρα έναρξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη.
Επίσης από την Τετάρτη 18 Μαρτίου στην late night ζώνη του Open εντάσσεται και η εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «Εκτός» με οικοδέσποινα την Νίκη Λυμπεράκη. Η δημοσιογράφος βγαίνει από το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και συναντά «Εκτός» τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.