ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Θετική στον κορονωϊό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Θετική στον ιό βρέθηκε την Παρασκευή η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Την είδηση μετέφερε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας χθες  στο Mega αλλά και με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Στέλιος Πέτσας, που εξετάστηκε και αυτός, βγήκε αρνητικός αλλά όπως σημείωσε θα συνεχίσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εξ αποστάσεως..
O κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Mega ανέφερε πως η σύζυγός του τις προηγούμενες ημέρες εμφάνιζε δέκατα και βραχνάδα, γι’ αυτό και τους συστήθηκε να κάνουν και οι δύο το τεστ.
Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης Στέλιου Πέτσα στο fb:
«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».