ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Καμία δέσμευση Λιβάνη για οφειλές - αποζημιώσεις!..

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τον εκδότη της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» Ηλία Λιβάνη καθώς δεν υπήρξε καμια δέσμευση εκ μέρους του εκδότη για τις οφειλές στους εργαζόμενους και την καταβολή των αποζημιώσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς..
καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων.
Στη σημερινή συνάντηση (Δευτέρα 09.02.2020) του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με την ιδιοκτησία της εφημερίδας, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών και την αποζημίωση των εργαζομένων, με τον εκδότη κ. Ηλία Λιβάνη. Δυστυχώς, όμως, η συζήτηση απέβη άκαρπη καθώς ο κ. Λιβάνης δεν δεσμεύθηκε για τις οφειλές στους εργαζόμενους και την καταβολή των αποζημιώσεων.
Το Δ.Σ. καλεί σε συνέλευση τους εργαζομένους της εφημ. «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ», 3ος όροφος), στις 13.00, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις για τη διεκδίκηση των οφειλομένων στους εργαζομένους.